Verstappen kwalificeert zich op eerste startrij: “Dit is ongelooflijk”

Voorafgaand aan de kwalificatie geloofde Max Verstappen helemaal niet in een eventuele kwalificatie op de eerste startrij. De Nederlander slaagde daar echter wel in en vertrekt morgen naast Lewis Hamilton van op de tweede plaats.


“Eerlijk gezegd voelt dit als een overwinning,” vertelde Max Verstappen na afloop van de kwalificatie en zo valt te lezen op zijn officiële website. “Om ondanks de problemen die we vandaag met de motor hadden, zelfs in de kwalificatie, hier tweede te worden is ongelooflijk. Het laat eens te meer zien dat we een geweldige auto hebben.”

Het zijn vooral die problemen met de motor die Verstappen nog zorgen baren voor de race. Op een stratencircuit zoals dat van Singapore, waarbij er iedere race al een safety car is geweest, is volgens Verstappen dan alles mogelijk.

“We moeten morgen zorgen dat we een goede start hebben en dan is alles mogelijk. We moeten nog wel even de problemen met de motor verhelpen. Ik ben in elk geval blij met de auto,” blikt Verstappen vooruit naar de race.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Koop nu jouw F1-merchandise met een mooie korting!

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022