Verstappen tevreden ondanks probleem tijdens eerste oefensessie: “Vol goede moed”

Ondanks het probleem dat Max Verstappen gisteren tijdens de eerste oefensessie kende is de Nederlander toch tevreden en kijkt hij uit naar het verdere verloop van het raceweekend.


De eerste oefensessie voor de GP van Bahrein zat er voor Max Verstappen al na amper enkele minuten op. Een elektrisch probleem zorgde ervoor wat Verstappen zijn Red Bull RB14 moest parkeren. Heel wat kostbare tijd ging zo verloren maar de tweede oefensessie verliep een heel stuk beter.

Daarin was Verstappen de vijfde snelste, al moest hij met een tijd van 1:30.745 wel bijna een seconde toegeven op Kimi Raikkonen in de Ferrari. Ondanks het tijdsverschil blikte Max Verstappen echter tevreden terug op zijn vrijdag.

“Ik ben erg tevreden met de lange runs”, zei Max na afloop van de sessie tegenover ‘Verstappen.nl’. “Het temperatuurverschil van de baan tussen de eerste en tweede vrije training is een wereld van verschil. Ik kon vijf, zes rondjes superconstante tijden rijden. Dat ziet er voor de race in ieder geval goed uit. Ik kijk vol goede moed uit naar morgen.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023