Verstappen tevreden ondanks verregende testdag

Max Verstappen verloor, net als heel wat andere rijders gisteren, kostbare tijd door de regen. Toch blikt Verstappen tevreden terug op zijn testdag.

De eerste testdag viel letterlijk in het water. Eerst werd het aanvangsuur een half uur verlaat tot 9 uur. Vervolgens werd de ochtendsessie om 9u35 rood afgevlagd door de hevige regen.

Max Verstappen had een druk programma af te werken waarin hij de nieuwe updates die afgelopen raceweekend tijdens de GP van Oostenrijk geïntroduceerd werden verder moest evalueren. Gelukkig werd de sessie alsnog met twee uur verlengd waardoor er toch nog heel wat nuttig werk verricht kon worden.

“Het is jammer dat we in de ochtend zoveel tijd verloren vanwege de regen”, zei Verstappen tegenover zijn officiële website. “Maar het was een goede beslissing om de test met twee uur te verlengen, zodat iedereen zijn test programma kon afwerken. Uiteindelijk hebben we nuttig werk kunnen doen en hebben we flink wat ronden kunnen rijden. We hebben hiermee extra data kunnen verzamelen die, samen met de informatie van het afgelopen raceweekend, zeer bruikbaar zal zijn voor de komende races.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022