“Verwacht geen wonderen van ons”

Vijay Mallya vertelde onlangs aan de pers dat de supporters geen wonderen moeten verwachten van zijn team. Mallya is de eigenaar van Force India en geeft toe dat de nieuwe wagens weinig kunnen testen alvorens naar Melbourne te reizen voor de start van het nieuwe seizoen. De eerste wedstrijden zullen voor Force India dan ook eerder testritten worden en indien de renstal toch punten zou behalen is dat uiteraard leuk meegenomen.

“Onze rijders kunnen gebruik maken van onze simulators om op die manier toch maar aan hun rijstijl te kunnen werken. Onze supporters moeten zeker geen wonderen gaan verwachten want we kunnen simpelweg te weinig testen. Ik denk dat sowieso elk team niet voldoende kan testen en de eigenlijke shakedown van onze wagen zal in de eerste wedstrijden van het seizoen gebeuren”, zo vertelde Mallya aan enkele reporters.

Tot slot wist deze gigantisch rijke zakenman nog te vertellen dat er geen launch zal zijn voor de nieuwste wagen die voorzien is met een krachtbron van Mercedes.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen