Vettel: “Er is geen reden tot paniek”

Sebastian Vettel en Mark Webber moesten uiteindelijk het onderspit delven voor de McLarens maar volgens Vettel moet men nu vooral niet gaan panikeren.
Vettel geeft ruiterlijk toe dat de McLarens een betere strategie hadden. Hij zegt echter ook dat men bij Red Bull nog steeds een erg snelle wagen heeft en zeker de strijd kan aangaan om de wereldtitel.

“Toen we naar Canada kwamen gaven weinig mensen ons een kans, we waren niet de favoriet,” aldus Vettel. “Uiteindelijk hadden we een goede racesnelheid, misschien zelfs de snelste, maar we konden ze niet tonen door onze strategie.”

Ook Vettel beseft dat alles in de Formule 1 erg snel kan gaan. Één of twee goede races en de situatie kan er compleet anders uitzien. Volgens Vettel is alles dan ook nog mogelijk en moet men niet panikeren door bepaalde puntenverschillen in de wk-standen.

“Ik zou zeggen dat er geen reden tot paniek is. We kijken uit naar de volgende race waarbij we een stap voorwaarts wensen te zetten en enkele updates ter beschikking hebben” besluit Vettel.

image
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}