Vettel: “Ik had kunnen winnen”

Sebastian Vettel is ervan overtuigd dat hij de GP van Hongarije had kunnen winnen.
Vettel kende geen al te beste start en maakte net als veel andere rijders enkele fouten doorheen de wedstrijd. Toch kon Vettel dankzij een goede strategie nog als tweede finishen. Maar tevreden dat is Vettel zeker en vast niet. Net als na de GP van Duitsland roept de Duitser Red Bull op om te reageren.

“Ik denk dat de overwinning vandaag binnen handbereik lag dus het was niet onmogelijk,” reageerde Vettel na afloop van de race. “Voor het kampioenschap was het dan weer een goede race met heel wat rijders die achter ons finishten, op Jenson na.”

“De belangrijkste boodschap is echter dat de voorbije twee races McLaren zeer competitief was. Daar zijn we niet tevreden over, al denk ik dat Jenson dat wel is. We moeten dan ook terugvechten in Spa.”

Zoals Vettel reeds zei deed hij wel een erg goede zaak in de titelstrijd. Hij vergrootte zijn voorsprong in het kampioenschap maar hij beseft tegelijkertijd ook dat Red Bull niet op haar lauweren mag rusten.

“We behaalden heel wat punten vandaag maar er is nog een zeer lange weg af te leggen. We hebben gezien hoe snel alles kan keren dus we moeten ervoor zorgen dat we steeds de finish bereiken.”

Vettel denkt momenteel ook nog niet aan de titel: “Ik denk dat Mark tweede staat in het kampioenschap maar ik weet niet op hoeveel punten, dat reken ik niet uit. Ik zag Fernando voor mij op een andere set banden, maar tijdens het racen denk ik helemaal niet aan het kampioenschap, ik focus me gewoonweg op de race en wil winnen.”
a:1:{s:9:”file_name”;s:23:”vettel_hong11_klein.jpg”;}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}