Vettel: “Ik had verwacht dat Mercedes hier sterk zou zijn”

Ondanks het missen van de polepositie blikt Sebastian Vettel met een goed gevoel terug op de kwalificatie. Van op de derde plaats op de grid hoopt Vettel met Hamilton en Bottas de strijd om de overwinning te kunnen aangaan.


“We hadden verwacht dat Mercedes hier zeer sterk zou zijn en dat waren ze ook,” blikt Sebastian Vettel terug op de kwalificatie. “Hoed af voor hen.”

“Ik denk dat het uitzonderlijk was dat Mercedes zoveel moeilijkheden ondervond de voorbije races. Je moet toegeven dat ze de voorbije twee kwalificaties iets verloren en minder presteerden.”

“Indien ze nu opnieuw goed zijn dan betekent dat niet noodzakelijk dat ze iets gevonden hebben, ze presteren gewoon terug op niveau.”

Hamilton mag dan wel de polepositie veroverd hebben, het verschil met Valtteri Bottas en Sebastian Vettel was echter niet zo heel groot. Mogelijk krijgen we dan ook een spannende race.

“Morgen zou een interessante race moeten zijn. Ik kijk er naar uit en hoop dat de mensen zowel thuis als op het circuit ervan zullen genieten.”

“We zullen ons eerst focussen op de start en vervolgens zien wat er gebeurt. Na de start volgt nog een lange race. Zelfs wanneer de start niet in ons voordeel verloopt dan denk ik nog steeds dat we over een sterke wagen beschikken en voor de overwinning kunnen strijden,” besloot Vettel.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023