Vettel: “Ik heb liever Raikkonen dan Alonso als teamgenoot”

Wie wordt de teamgenoot van Sebastian Vettel volgend jaar? Het is een vraag die we ons misschien nog een tijdje moeten stellen, maar Vettel heeft alvast een voorkeur.
image
De naam Kimi Raikkonen wordt reeds geruime tijd naar voor geschoven als mogelijke kandidaat voor het tweede racezitje bij Red Bull. Sinds enkele dagen zijn er geruchten dat ook de Alonso naar Red Bull zou willen gaan. Alonso zelf ontkent alvast dat hij van contacten tussen Red Bull en zijn manager iets weet. Hij zegt perfect gelukkig te zijn bij Ferrari.

Uiteraard zijn er ook nog andere kandidaten, zoals bijvoorbeeld Daniel Ricciardo, maar wanneer Vettel gevraagd wordt wie hij van zijn twee grootste titelrivalen het liefst naast hem in de Red Bull zou willen zien rijden dan heeft hij een duidelijk antwoord klaar.

“Ik zou het liefst Kimi hebben,” aldus Vettel tegenover BBC. “Ik moet voorzichtig zijn nu, want ik heb niets tegen Alonso, ik respecteer hem heel sterk als rijder.”

“Maar ik respecteer Kimi heel hard zowel naast als op het circuit. Hij is altijd zeer oprecht tegenover mij geweest en dat maakt het iets eenvoudiger,” besluit de Duitser.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}