Vettel met nieuwe helmlivery

 Sebastian Vettel heeft onlangs een nieuwe livery voor zijn helm gekozen. De Duitse Red Bull-rijder heeft zijn helm voor 2009 nog steeds voorzien van het drankenmerk Red Bull maar voegde daar nu enkele flashy kleuren aan toen. Bovenaan gebruikte hij enkele opvallende kleuren als paars, geel en purper. Vettel kiest dus voor een moderner design in 2009 en vertelde al als grap dat hij in 2009 met een disco helm zal rijden. De designer van zijn helm is trouwens een vriend van Vettel en deze zou hem dan ook geholpen hebben in zijn keuze.

“Jullie hebben mijn disco helm kunnen zien. Ik heb deze helm samen ontworpen met een vriend van me. Jens Munser en ik hebben even moeten overleggen en hij heeft me goed geholpen. Het resultaat is dus deze livery voor 2009 op mijn helm”, aldus Vettel.

Jens Munser is een toch wel iets bekender persoon want hij werkte ook aan de helm van Nick Heidfeld. Heidfeld koos eveneens voor een nieuwe look van zijn helm in 2009 maar bij deze Duitser ging de voorkeur vooral naar groene kleuren.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen