Vettel: “Ontwikkelingsrace zal de titelstrijd beslissen”

Sebastian Vettel meent dat de ontwikkeling van de F1-bolides dit seizoen meer dan ooit zal beslissen over wie er wereldkampioen zal worden.


Zondag won Vettel uitgerekend in de achtertuin van het Mercedes F1 team. Op het circuit van Silverstone wonnen Ferrari en de Duitser en vergrootten ze hun voorsprong in de wk-tussenstand. Volgende week wacht met de GP van Duitsland echter al een nieuwe uitdaging.

De races volgen elkaar in snel tempo op en er is bij momenten weinig tijd om nieuwe onderdelen klaar te krijgen maar net die ontwikkelingsrace zal volgens Vettel cruciaal zijn in de titelstrijd.

“Ik denk dat we onze wagen echt tot het einde van het jaar zullen moeten verbeteren,” aldus Vettel tegenover de officiële F1-website. “Ik denk dat onze wagen zeer goed is. Ik denk ook dat onze wagen erg goed presteert op circuits die op Silverstone gelijken.”

“De ontwikkeling van de wagen zal echter de sleutel tot succes zijn, dan heb je iets waarmee je kan vechten. Wanneer je over een wagen beschikt waarmee je kan vechten, dan kan je ervoor zorgen dat je wereldkampioen wordt.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022