Vettel verwacht geen bestraffing na nieuwe donuts

Sebastian Vettel draaide opnieuw enkele donuts toen hij zijn ereronde richting de pitlane aflegde. De Duitser wist zichtbaar met zijn vreugde geen blijf. Vettel verwacht dat hij deze keer geen straf zal krijgen voor zijn donuts.
image
Vettel vierde in India zijn vierde titel met enkele donuts voor de hoofdtribune. De Duitser reed na zijn inlap niet de pits in maar dus richting start-finish voor zijn donut-spektakel. Uiteindelijk kreeg hij een reprimande van de stewards en kreeg Red Bull ook een boete van 25 000 euro.

Vandaag was het opnieuw raak met enkele donuts tijdens zijn inlap maar deze keer verwacht Vettel geen bestraffing.

“Ik heb de wagen teruggebracht. Ik heb me aan de regels gehouden. Ik hoop echter wel dat ik nog een brandstofstaal kan afleveren want ik heb er wat extra brandstof doorgejaagd,” aldus Vettel.

Vermoedelijk doelt Vettel hiermee op het feit dat hij vorige week een reprimande kreeg omdat hij zijn wagen niet correct richting de pits reed, wat deze keer wel het geval was. Afwachten wat de stewards oordelen. Eerder kregen al diverse andere rijders een waarschuwing of een geldboete voor het draaien van donuts na een race.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}