“Vettel zal om een racezitje bij Ferrari vragen, daar ben ik zeker van”

Luca di Montezemolo heeft tijdens een interview in ‘Corriere della Sera’ laten verstaan dat hij verwacht dat Sebastian Vettel ergens in de toekomst om een racezitje bij Ferrari zal vragen.
image
In het verleden zijn er reeds meermaals geruchten geweest over een overeenkomst tussen Sebastian Vettel en Ferrari. Tot op vandaag blijft de Duitser echter voor Red Bull rijden. Waarom zou hij ook veranderen? Vettel beschikt immers nog steeds over een wagen waarmee hij voor de titel kan strijden.

Luca di Montezemolo liet in het verleden reeds weten dat hij Vettel als rijder bij Ferrari zeker zou zien zitten. Hij is er vandaag de dag dan ook van overtuigd dat de Duitser ooit voor Ferrari zal rijden. En dit omwille van één simpele reden: de aantrekkingskracht van Ferrari als renstal.

“Vroeg of laat wil iedereen voor Ferrari rijden en polsen ze bij ons voor een racezitje,” zei Luca di Montezemolo tegenover ‘Corriere della Sera’. “Het is voor een wereldkampioen zoals een droom die werkelijkheid wordt. Zelfs Senna heeft het gedaan.”

Ondertussen blijft het de vraag met welk rijdersduo Ferrari volgend seizoen zal rijden. De kans dat Felipe Massa zijn racezitje ook in 2014 kan behouden lijkt bijzonder klein. Maar was dat ook vorig jaar niet het geval?
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}