VIDEO: David Coulthard krijgt het warm

Een combinatie tussen Formule 1 en illusionisme is nu niet meteen de meest denkbare, maar voor de wereldberoemde illusionist Dynamo is niets onmogelijk.
F1-rijders staan niet meteen bekend als watjes. Denk maar aan de gewaagde inhaalbewegingen die we al zagen op ons eigenste Spa-Francorchamps, of in de smalle straten van Monaco. De risico’s die verbonden zijn aan de hoge snelheden en de immense G-krachten in de Formule 1 vereisen durf, en doorzettingsvermogen, meer dan bij de doorsnee mens.

David Coulthard won tijdens zijn F1-carrière dertien GP’s, en toen hij in 2010 zijn terugkeer maakte in de DTM, bewees hij nog maar weinig van zijn snelheid te hebben ingeboet. Tot hij Dynamo ontmoette…

De Londense illusionist daagde Coulthard uit om te raden welke tijd de magiër zou neerzetten in de Mercedes SL63 AMG. De Schot had eerst zelf al eens een rondje afgelegd op het parcours in 38,57 seconden. Wat Dynamo er echter niet bij verteld had, was dat hij het rondje geblinddoekt zou rijden, en dat zorgde uiteraard voor wat meer zenuwen bij DC. Maar hoe dicht zat de Schot nu bij het raden van de rondetijd van Dynamo?
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}