VIDEO: Adrian Newey en Christian Horner gaan met elkaar de strijd aan in de F1-simulator

Red Bull-teambaas Christian Horner en Adrian Newey zijn met elkaar de strijd aangegaan in de F1-simulator van Red Bull Racing.
Eerst was het de beurt aan voormalig F1-piloot David Coulthard. De Schot geeft nu nog geregeld F1-demo’s voor Red Bull Racing en liet in de F1-simulator een tijd noteren van 1:17: 960.

De benchmark was dus gezet. Vervolgens mochten ontwerper Adrian Newey en teambaas Christian Horner het tegen elkaar opnemen en de strijd met de klok aangaan.

Adrian Newey mocht de spits afbijten. Reeds bij zijn eerste poging ging Newey in de simulator tegen de vangrails. Uiteindelijk slaagde Newey er alsnog in om een tijd te rijden van 1:21:720. Misschien moet Adrian Newey het toch maar best bij het ontwerpen van F1-bolides houden?
(artikel gaat verder onder de video van Adrian Newey)

Vervolgens was het de beurt een Red Bull-teambaas Christian Horner. Het zou een complete verrassing zijn mocht Horner een snellere tijd rijden dan David Coulthard en dat deed hij dan ook niet, al was Horner wel sneller dan Adrian Newey.

Vol zelfvertrouwen vat Horner zijn ronde aan: “Nog even naar het team zwaaien” zegt Horner wanneer hij langs start-finish rijdt maar even later crasht de teambaas van Red Bull. Weg al dat zelfvertrouwen …

Uiteindelijk slaagt Horner erin om een tijd van 1:20:380 op de tabel te zetten, wat volgens hem sneller kon indien de afstelling van de wagen wat beter was geweest, hij nieuwe in plaats van gebruikte banden had gekregen en indien de baan niet zo ‘nat’ had gelegen.

De komende dagen volgen er nog enkele ‘bekende’ namen die de uitdaging in de Red Bull F1-simulator zullen aangaan.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer