VIER is klaar voor het nieuwe F1-seizoen

De eerste oefensessies voor de GP van Australië zijn ondertussen afgelopen. Morgenvroeg staat de eerste kwalificatie op het programma en zondag de eerste race. Ook tv-zender VIER is er klaar voor.
Kris Wauters: “Geen enkel team haalt bovenhand”
Kris Wauters, F1-commentator bij VIER: “Kan drievoudig wereldkampioen Sebastian Vettel in 2013 voor z’n vierde opeenvolgende titel gaan? Zal Lewis Hamilton na z’n vertrek bij McLaren dit jaar het Mercedes-team vleugels geven? Ferrari start dit seizoen met een betere wagen dan vorig jaar : zal dat volstaan voor een wereldtitel voor Fernando Alonso? Wat doet Sergio Perez in de McLaren tegenover Jenson Button? Kan Kimi Raikkonen z’n superseizoen van 2012 nog verbeteren en in de Lotus écht meestrijden om de titel? Hoe gaan de teams om met Pirelli-banden die nog sneller slijten dan vorig seizoen?”

“Veel vragen, met slechts één antwoord : het Formule 1-seizoen 2013 belooft opnieuw zéér spannend te worden! En aangezien het technisch reglement nauwelijks veranderd is, zal de performance van de verschillende wagens nòg dichter bij elkaar liggen dan vorig jaar al het geval was. Uit de wintertest bleek alvast dat geen enkel team écht de bovenhand haalt. Of hebben sommige teams bewust nog niet in hun kaarten laten kijken? Een eerste antwoord krijgen we alvast in Melbourne op 17 maart!”

Grote Prijs van Australië:
Uitzendschema VIER
Kwalificaties: Zaterdag 16 maart vanaf 6u55
Race: Zondag 17 maart vanaf 6u40

Hieronder alvast een voorsmaakje op het nieuwe F1-seizoen …

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer