“Volgend jaar ga ik niet opnieuw langs de kant staan, ik wil racen!”

Kevin Magnussen is momenteel reserverijder bij McLaren-Honda, maar de Deen wil volgend jaar absoluut opnieuw racen.

Magnussen debuteerde vorig jaar in de Formule 1. De Deen reed zich tijdens zijn debuutrace in Australië meteen naar het podium, maar aan het einde van het seizoen werd hij aan de kant geschoven voor Fernando Alonso.

Alonso en Button vormen dit seizoen het rijdersduo bij McLaren-Honda. Daarnaast rijdt ook onze landgenoot Stoffel Vandoorne zich nadrukkelijk in de kijker in de GP2-series. Magnussen mocht dit seizoen wel Fernando Alonso vervangen tijdens de eerste race van het seizoen, maar veel meer dan dat zat er niet in voor de Deen.

Kevin Magnussen wil dan ook absoluut vermijden dat hij definitief op een zijspoor geraakt en ambieert dan ook een racezitje voor volgend jaar. Liefst in de Formule 1 uiteraard, maar desnoods daarbuiten.

“Er zal niet opnieuw een jaar volgen zonder dat ik kan racen, zeker en vast niet!” aldus Magnussen. “Een jaar wil ik dit wel doen maar hopelijk volgt er nu iets anders in de F1. Indien niet, dan zal ik iets anders moeten zoeken.”

“Dat betekent daarom niet dat ik bij McLaren geen reserverijder meer zal zijn. Indien ik geen racezitje krijg dan kan ik eventueel iets anders doen en dat proberen combineren met de rol van reserverijder.”

“Uiteraard hoop ik niet dat dit zal gebeuren. Ik hoop volgend jaar opnieuw in de F1 te racen,” besluit Magnussen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}