Voormalig Ferrari-baas: “Vettel is de juiste keuze voor Ferrari”

Luca di Montezemolo, die tot enige tijd geleden de grote baas bij Ferrari was, heeft laten weten dat hij Vettel de juiste keuze voor Ferrari vindt.

Luca di Montezemolo werd geslachtofferd door Sergio Marchionne die zelf de touwtjes in handen heeft genomen bij Ferrari. Di Montzemolo was zelfs niet de enige kop die rolde bij de reorganisatie van Ferrari en haar F1-renstal. Toch blijft Luca di Montezemolo nog steeds een grote fan van Ferrari.

“Ik blijf de grootste fan van Ferrari, zelfs al is dit het einde van een tijdperk voor zowel mezelf als Ferrari,” zo berichten Italiaanse media. “Een nieuw tijdperk breekt aan voor Ferrari, misschien meer financieel, maar nog steeds enorm belangrijk.”

Fernando Alonso had nog steeds een contract van twee seizoenen bij Ferrari maar de Spanjaard verhuist naar McLaren, terwijl Sebastian Vettel de overstap naar Ferrari maakt. Volgens Luca di Montezemolo is de keuze van Ferrari voor Vettel de enige juiste keuze.

“Het spijt me voor Fernando maar Vettel is de juiste keuze voor Ferrari,” aldus de voormalige baas van Ferrari. “Hij en Ferrari willen allebei revanche nemen.”

“Zal Ferrari weldra terug winnen? Ik hoop het echt,” besluit di Montezemolo.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}