Vriendin gamende Charles Leclerc moet via livestream bericht sturen om in appartement te geraken

Terwijl het F1-seizoen stil ligt is Ferrari-rijder Charles Leclerc een fervent gamer en dat hij daarbij net als in de cockpit van zijn F1-bolide enorm gefocust is blijkt uit wat er met zijn vriendin gebeurde.


Charles Leclerc is tijdens de lockdown-periode omwille van het coronavirus intens aan het gamen geslagen. De Ferrari-rijder zamelde op die manier ook heel wat geld in voor de strijd tegen het coronavirus.

Uren per dag is Leclerc aan het gamen en al dat racen leidt naast het inzamelen van geld ook tot andere resultaten. Tijdens de zogenaamde VirtualGP-races ter vervanging van de echte F1-races wist hij al meermaals te winnen.

Sinds december vorig jaar vormt Leclerc een koppel met Charlotte Siné. Samen met zijn 20-jarige vriendin brengt hij de lockdown-periode door op zijn appartement in Monaco. Charlotte moet er echter genoegen mee nemen dat Leclerc vaak uren zit te gamen en haar wat uit het oog verliest.

Zo ook eerder deze week want Charlotte had zich buitengesloten en geraakte het appartement niet binnen. Ze belde meermaals aan maar Leclerc hoorde dat uiteraard niet omwille van de headset die hij op had. Toen ook verschillende berichtjes naar Leclerc zijn gsm niets uithaalden besloot ze naar ‘Twitch’ te surfen en zag ze dat haar geliefde aan het gamen was.

Er zat niets anders op dan 5 euro abonnementskosten te betalen en via de livestream aan Charles Leclerc te vragen de deur te openen. Die was verbaasd om plots de naam van zijn vriendin tussen de berichten te lezen. Hij sprong dan ook meteen uit zijn gamingstoel om zijn vriendin binnen te laten.

“Ze heeft twintig minuten voor de deur gestaan omdat ik mijn gsm niet hoorde,” tweette een geamuseerde Leclerc nadien met een lachende smiley. “Ik had mijn hoofdtelefoon op en was duidelijk erg gefocust op de race.”

Uit de foto die Charlotte gisteren op Instagram plaatste blijkt echter dat ze Charles duidelijk niets kwalijk neemt:


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}