Waarom staat er in België een privéjet klaar voor Nico Rosberg?

Tijdens het raceweekend van de GP van België staat er een privéjet klaar voor Nico Rosberg.

Het F1-circus trekt zich na enkele weken zomerpauze opnieuw op gang voor de GP van België. De F1-piloten kijken er reikhalzend naar uit om legendarische bochten als Eau Ruuge en Blanchimont te nemen op het circuit van Spa-Francorchamps.

Maar Nico Rosberg heeft ook andere dingen aan zijn hoofd. De Mercedes-piloot verwacht immers dat vrouwlief ieder moment gaat bevallen van hun eerste baby. De baby was naar verluidt uitgerekend voor afgelopen dinsdag, waardoor de hoogzwangere Vivian nu zonder Nico Rosberg in Monaco achterblijft.

Rosberg reisde ondertussen af naar het circuit van Spa-Francorchamps maar er staat wel een privéjet voor hem klaar op de luchthaven van Luik. Op het circuit van Spa-Francorchamps is er ook een privéchauffeur aanwezig die Nico Rosberg van het circuit naar de luchthaven kan brengen. Zo kan Nico Rosberg zo snel mogelijk terug in Monaco geraken indien Vivian op het punt staat om te bevallen.

“Indien de baby op komst is dan mag hij zo snel mogelijk terugvliegen, daar krijgt hij van mij toestemming voor,” zei Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff tegenover het Duitse Bild.

Nico Rosberg en Vivian Sibold stapten vorig jaar in het huwelijksbootje.


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner SpeelgoedSpeelgoed