“Wat George Russell in de Mercedes F1-bolide laat zien is ongelooflijk”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Sinds dit seizoen mag George Russell zich officieel Mercedes-rijder noemen. Net dit seizoen is de Mercedes F1-bolide echter niet competitief genoeg maar net daarom is David Coulthard enorm onder de indruk van de performance van Russell.

Russell lijkt momenteel beter overweg te kunnen met de Mercedes F1-bolide den Lewis Hamilton. Vooral tijdens het raceweekend in Saudi-Arabië kregen we dat te zien.

“Wat er eigenlijk is gebeurd is dat Ferrari en Red Bull een vliegende start hebben gemaakt en er zijn sommigen die misschien denken dat George zijn eerste races niet op niveau waren,” vertelt David Coulthard tegenover de ‘Sunday Mirror’.

“Ik ben het daar echter niet mee eens. Ik denk dat hij erg goed met de wagen en de situatie weet om te gaan. Je kan alleen maar rijden met de wagen die je ter beschikking krijgt en moet proberen om er het beste van te maken.”

David Coulthard is naar eigen zeggen dan ook danig onder de indruk van wat George Russell in de Mercedes W13 laat zien.

“Ik ben ongelooflijk onder de indruk, George heeft in lijn met mijn verwachtingen gepresteerd. Hij is op zich als rijder erg all-round.”

“Hij heeft de snelheid, heeft uitstekende vaardigheden op het vlak van communicatie. Hij is een moderne versie van een professionele rijder die top is.”

“Ik dacht al voor aanvang van het seizoen zo over hem en niets heeft die visie veranderd,” besluit Coulthard.

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer