Wat vindt Schumacher zelf van zijn resultaat?

Waarschijnlijk hadden veel supporters verwacht dat Michael Schumacher het beter zou doen dan hetgeen hij vandaag heeft kunnen tonen. De Duitser zelf is best tevreden met zijn zesde plaats.
Michael Schumacher heeft er vandaag het beste van proberen te maken. Na een afwezigheid van drie seizoenen wist hij vooral wereldkampioen Jenson Button gedurende de hele race achter zich te houden. Als beloning zijn er punten, punten die aan het einde van het seizoen doorslaggevend kunnen zijn. Samen met Mercedes zal hij nu aan verbeteringen werken.

“Ik moet het ritme nog vinden maar ik heb er vandaag het beste van proberen te maken. Ik hoopte op fouten vooraan maar Lewis was de enige die er op een zeker ogenblik van kon profiteren. Vervolgens reed ik achter Rosberg en probeerde ik het gat te dichten. Ik heb genoten van deze race en we zullen nu opnieuw aan het werk gaan om onze wagen te verbeteren. Het is een nieuw reglement dus we moeten nog wat op zoek gaan naar de mogelijkheden. Na drie jaar afwezigheid heb ik het niet slecht gedaan. Samen met het team ga ik nu op zoek naar verbeteringen”, zo verklaarde zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}