Webber: “Ik blijf normaal bij Red Bull”

Mark Webber zijn contract loopt eind dit seizoen af maar de Australiër zal waarschijnlijk niet van team veranderen.
Naar aanleiding van enkele speculaties van de voorbije dagen deelde Mark Webber mee dat hij verwacht om ook in 2012 nog bij Red Bull te rijden. Felipe Massa of Nico Rosberg zou eventueel richting Red Bull kunnen gaan in 2012 en daarvoor zou de Australiër dan opgeofferd moeten worden. Vettel heeft bij Red Bull reeds een contractverlenging op zak. De Australiër ontkent de geruchten voorlopig en beweert dat hij bij Red Bull wil blijven.

In de Formule 1 weet je nooit zeker of je contract waterdicht is. Is dat wel het geval, dan nog betekent dit immers niet dat je ook daadwerkelijk zal rijden. De nodige dollars of euro’s kunnen daarbij altijd soelaas bieden om een uitweg te vinden …

“Sommige mensen vroegen mij afgelopen week wat mijn toekomstperspectieven zijn. Er zijn drie mogelijkheden: hier blijven, stoppen, of naar een ander team gaan, wat erg onwaarschijnlijk is,” aldus Webber.

“Het kan allemaal gebeuren. Ik heb een goede relatie met het team en ieder jaar doen we hetzelfde. Veel hangt af van hoe ik me zal voelen en dat zien we wel later dit seizoen.”

Volgens Webber zal het een moeilijk keuze worden maar zal hij eigenlijk maar twee belangrijke mogelijkheden hebben. Doorgaan met Red Bull of stoppen.

“Het zal moeilijker worden om te beslissen dan enkele jaren terug. Ik kon twee à drie jaar geleden stoppen maar dat heb ik toen niet gedaan. De voorbije seizoenen waren de resultaten goed en ze zijn nog steeds goed. Het is een bevestiging voor jezelf en een signaal dat je de zaken goed doet.”
a:1:{s:9:”file_name”;s:15:”preview1055.jpg”;}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol7daagsebol7daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print