WEDSTRIJD: Vettel kampioen dus wij geven een fantastische prijs weg

Sebastian Vettel is sinds vorig weekend zeker van zijn vierde wereldtitel op rij. Voor F1journaal.be het ideale moment om een leuke wedstrijd te houden waarmee je een fantastische prijs kan winnen.
image
In augustus raakte bekend dat Sebastian Vettel wereldwijd ambassadeur is geworden van de elektrische apparaten voor persoonlijke verzorging van Braun voor mannen (klik hier en lees). Wel, dan is het behalen van zijn vierde wereldtitel het ideale moment om één van die producten van Braun weg te geven tijdens een wedstrijd.

In samenwerking met Braun geeft F1journaal.be immers een Braun CoolTec CT4s Wet & Dry scheerapparaat ter waarde van 179,90 euro weg.
Ook Sebastian Vettel, de nieuwe wereldwijde ambassadeur van Braun, is overtuigd van de Braun CoolTec: “Ik heb altijd versteld gestaan van de hoeveelheid technologie die in Braun-scheerapparaten wordt toegepast. Het is net als bij de Formule 1: de nieuwste technologie, het meest geraffineerde design en gegarandeerde duurzaamheid. De apparaten van Braun doen gewoon wat je ervan verwacht.”

Maar wat moet je nu doen om kans te maken op zo’n Braun CoolTec scheerapparaat?
Stuur een mailtje naar info@f1journaal.be met het antwoord op de twee volgende vragen en de schiftingsvraag.

Vraag 1: Hou oud is Sebastian Vettel ?

Vraag 2: In welk jaar werd Braun opgericht ?

Schiftingsvraag: Hoeveel personen nemen deel aan de deze wedstrijd?

Deelnemen kan tot en met zondag 10 november 2013 om 19 uur. Iedereen die uiterlijk tegen dan een correcte email stuurt met de juiste antwoorden op de twee vragen en een antwoord op de schiftingsvraag maakt kans. De winnaar wordt door F1journaal.be persoonlijk verwittigd. Deelname is beperkt tot één deelname per persoon. Gelieve naam en adresgegevens te vermelden in de email waarmee je deelneemt.
image
Wens je in de toekomst eveneens op de hoogte te blijven van onze wedstrijden en het belangrijkste F1-nieuws? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van F1journaal.be of word fan van onze Facebook-pagina (klik hier). Inschrijven op de nieuwsbrief kan door rechts op deze pagina je emailadres in te geven in het inschrijvingsformulier en op “inschrijven” te klikken.
a:0:{}
Hoofditem op frontpagina
a:1:{s:9:”file_name”;s:18:”braun-headline.jpg”;}
Sebastian Vettel is sinds vorig weekend zeker van zijn vierde wereldtitel op rij. Voor F1journaal.be het ideale moment om een leuke wedstrijd te houden waarmee je een fantastische prijs kan winnen.