Wedstrijd: Win een exemplaar van Fast X

Fast X
Fast X

Bij F1journaal.be houden we naast Formule 1 ook van alles wat maar iets met wagens te maken heeft. En bij de ‘Fast & Furious-saga’ kan je zeker en vast van wagens spreken. Naar aanleiding van de release van de film ‘Fast X’ op dvd, Blu-ray en 4K UHD op 23 augustus organiseert F1journaal.be een wedstrijd waarbij je een exemplaar van deze geweldige film kan winnen.

Eind augustus markeert het einde van de zomervakantie en zo ook het begin van de laatste hoofdstukken van de Fast & Furious-saga. Maak je klaar voor een nieuwe adembenemende rit met Fast X, het begin van het einde van de meest legendarische en geliefde wereldwijde filmfranchise. De Fast & Furious-saga heeft jarenlang publiek geboeid en doet dat nog steeds met dezelfde kerncast en personages waarmee het allemaal begon. Gedurende ontelbare missies en tegen onmogelijke kansen in, hebben Dom Toretto (Vin Diesel) en zijn familie elke vijand op hun pad te slim af weten te zijn. Nu staan ze echter oog in oog met hun gevaarlijkste tegenstander ooit: Dante Reyes (Jason Momoa).

FAST X
Sinds hun saga begon in de straten van de underground racewereld van L.A., zijn Dom Toretto (Vin Diesel) en zijn familie tijdens hun vele gewaagde missies altijd slimmer, moediger en sneller dan al hun vijanden. Maar toen het team in Brazilië een corrupte drugsbaron uitschakelde, hadden ze geen idee dat zijn zoon Dante (Jason Momoa) daarvan getuige was. Dante is de dodelijkste tegenstander die hun pad ooit heeft gekruist en gemotiveerd door wraakgevoelens is hij vastbesloten om Doms familie kapot te maken en alles en iedereen die hij liefheeft voor altijd te vernietigen.

Wedstrijd
Neem deel aan de wedstrijd door een e-mail te sturen naar fastx@f1journaal.be met het antwoord op onderstaande vragen:
– welk exemplaar je wil winnen (Blu-ray of 4K UHD)?
– wie vertolkt de rol van ‘Shaw’ in de film Fast X?
– schiftingsvraag: hoeveel deelnemers zijn er aan deze wedstrijd?

Iedereen die een e-mail stuurt tot en met 31 augustus 2023 om 23u59 maakt kans.
Er worden vijf exemplaren op Blu-ray en vijf exemplaren op 4K UHD weggegeven.
De winnaars worden persoonlijk verwittigd rond 1 september 2023 . F1journaal.be behoudt zich het recht om de wedstrijd op ieder moment aan te passen. Er wordt verder niet gecommuniceerd over de winnaars van de wedstrijd, er is geen protest mogelijk tegen de aanduiding van de winnaars.

Fast X