Wedstrijd: Win een MIO GPS met TV-functie !!!

F1journaal.be heeft opnieuw een fantastische wedstrijd voor haar bezoekers. U maakt immers kans op een MIO GPS met tv-functie.
F1journaal.be geeft immers twee exemplaren van de V505 TV MIO GPS weg. Een subliem GPS-toestel waarmee het zelfs mogelijk is om onderweg tv te kijken. u kan dus ook de F1-wedstrijden volgen via de Free-to-air zenders !!!

Wat moet u doen om kans te maken op zo’n MIO GPS?
Niet veel. Schrijf u in op de nieuwsbrief van F1journaal.be, iedereen die zich uiterlijk tegen 22 november heeft ingeschreven op de nieuwsbrief maakt kans op één van beide MIO GPS toestellen.

Inschrijven op de nieuwsbrief kan door rechts bovenaan uw mailadres in te geven in het inschrijvingsformulier en op “inschrijven” te klikken. Zo blijft u voortaan ook op de hoogte van het belangrijkste nieuws en eventuele aankondigingen en wedstrijden van F1journaal.be

Meer informatie over de te winnen MIO GPS: http://eu.mio.com/nl_be/moov-spirit-v505-tv.htm

Waar u ook heen gaat, met het 4,7 inch (11,9 cm) breedbeeldscherm van de V505 TV haalt u alles uit navigatie én heeftu ook nog eens overal waar u bent digitale tv met scherp beeld. De V505 TV stemt de tv-zenders automatisch af, dus u ziet eenvoudig wat er op tv is. De tv vangt met slechts twee antennes het sterkste signaal op en de helderheid, het volume en andere functies kunt u gemakkelijk regelen op het aanraakscherm. Dankzij de ingebouwde tv-gids weet u een week vooruit wanneer en op welke zender uw favoriete programma’s worden uitgezonden.

De V505 TV is buitengewoon dun maar staat toch bol van de innovatieve functies. In de Spirit-software is ook de verkenmodus geïntegreerd, zodat u tijdens de reis en op uw plaats van bestemming nog meer kunt ontdekken. Met Text-to-Speech worden straatnamen en de wegnummering hardop voorgelezen en kunt u des te gemakkelijker adressen invoeren. In de TruMap™-weergaven worden de wegen en waarschuwingen voor de maximale snelheid duidelijk weergegeven. En dankzij de 3D rijbaanbegeleiding en knooppuntweergaven kiest u altijd gemakkelijk de juiste rijbaan en mist u nooit meer een afslag. Als u de V505 TV via uw pc of laptop verbindt met MioMore Desktop, kunt u met behulp van Local Search zoeken naar allerlei leuke dingen die u op de plaats van bestemming kunt doen. U kunt uw rit ook direct plannen op Google™ Maps en NavPix™- en Flickr®-foto’s met geografische referenties van duizenden fantastische bestemmingen uploaden.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}
F1journaal.be heeft opnieuw een fantastische wedstrijd voor haar bezoekers. U maakt immers kans op een MIO GPS met tv-functie.