Whitmarsh wil McLaren zien verbeteren

McLaren-teambaas Martin Whitmarsh beseft als geen ander dat men bij de Britse renstal het niveau zal moeten opdrijven indien het Ferrari als constructeur wil passeren in het klassement.
Het seizoen loopt op dit ogenblik vrij vlotjes. Komend weekend zal de vierde wedstrijd van het seizoen al plaatsvinden in China en vervolgens zal dan de start van het Europese seizoen gaan plaatsvinden. Bij de Britse renstal McLaren wil Martin Whitmarsh dat de algemene werking wordt aangescherpt en dat Jenson Button of Lewis Hamilton vaker in aanmerking zullen komen voor overwinningen.

Ook wil Whitmarsh uiteraard dat de achterstand op Ferrari op die manier zal verkleinen in het klassement. Ook Red Bull zal vast en zeker nauw worden opgevolgd bij McLaren.

“Bij McLaren is men er sterk van overtuigd dat het team een geduchte tegenstander zal worden tijdens de komende wedstrijd in China en daaropvolgende races in Europa. Het is onze bedoeling om te verbeteren en om fouten te elimineren. Men kan niet ontkennen dat McLaren een positieve start van het seizoen kende en dat Jenson optimaal integreerde in het team. Ik verwacht dat het team nu op zoek gaat naar algemene verbeteringen en dat het vervolgens een consistente uitdager wordt die op regelmatige basis de maximale punten kan behalen”, aldus Martin Whitmarsh.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}