“Wie Schumacher afschrijft is dwaas”

De rivalen van Michael Schumacher zouden in de ogen van Nick Fry dwaas zijn indien ze de zevenvoudig wereldkampioen nu al afschrijven.
Bij Mercedes GP is Nick Fry er sterk van overtuigd dat beide rijders in 2010 nog regelmatig het podium zullen bereiken. De rijders die nu al negatief denken over Mercedes GP zouden in de ogen van Fry simpelweg op een dwaze manier redeneren. Michael Schumacher zou inderdaad zijn juiste ritme nog niet helemaal hebben teruggevonden maar heel lang zal ook dat niet meer op zich laten wachten.

“Michael leert elke race bij. We beschikken over twee uitstekende rijders en mensen die dat ontkennen denken volgens mij op een dwaze manier. In mijn ogen doet Michael het nu opvallend goed want hij kan perfect om met tegenslagen zoals de Grand Prix van Maleisië. Nooit eerder zag ik een rijder me zoveel data bezorgen als hij. Ik zou hem toch maar niet onderschatten. Samen met Michael, Nico en Brawn komen we zeer sterk voor de dag in 2010. Ik blijf nog steeds zeer optimistisch”, aldus Nick Fry.

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}