Willi Weber: “Schumacher sprak met Mercedes”

Volgens de manager van Michael Schumacher zou er met Mercedes zijn gesproken over een mogelijke samenwerking voor 2010. De pers blijft alvast speculeren.
Eerst kwam één van de bekendste F1-websites ter wereld met een artikel op de proppen waarin het beweerde dat zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher en Mercedes vanaf 2010 wel eens zouden kunnen gaan samenwerken. Nog geen half uur later werd het artikel al geblokt en zoals eerder verteld hebben stille waters dus vaak diepe gronden. Kort daarna besloot ook Eddie Jordan op het onderwerp in te gaan want volgens de voormalig teambaas zouden de geruchten wel eens tot de werkelijkheid kunnen gaan horen.

Voor veel Duitse supporters zijn deze geruchten dan ook eerder dromen, en dan hoeven het al geen Duitsers alleen te zijn! Na de verklaring van Eddie Jordan besloot men bij Mercedes een woordvoerder op pad te sturen, iemand die de leugentjes om bestwil in principe vertelt en op die manier topmannen van gezichtsverlies bespaart. Bij Mercedes verklaarde men dat de overstap dromen zouden zijn die niet tot de werkelijkheid behoren.

“Mercedes zal iedereen verrassen”, dat is het enige dan weer dat Norbert Haug zelf wist te verklaren.

Hoe verras je de wereld van de F1?

“Tijdens de Grand Prix van Abu Dhabi heeft Michael Schumacher met autoproducent Mercedes gesproken. Dat is alvast wat ik momenteel kan zeggen”, zo vertelde Willi Weber, de manager van Schumacher.
a:0:{}
Nu vandaag bekend werd dat Kamui Kobayashi volgend seizoen bij Sauber rijdt, hoefft Bertrand Baguette echt te vrezen voor een zitje.
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}