Williams bereikt opnieuw Q3 niet

Beide Williams-rijders wisten vandaag hun kwalificatie niet in de top tien af te sluiten.
Zowel Rubens Barrichello als teamgenoot Nico Hulkenberg konden vandaag Q3 niet bereiken. Barrichello klokte de elfde tijd terwijl Hulkenberg morgen een waarschijnlijk zwaardere race zal kennen. De jonge Duitser moest genoegen nemen met een povere zestiende tijd.

“De kwalificatie is vrij goed verlopen. Het is jammer dat we Q3 nipt niet konden bereiken. Al bij al lijkt dit toch onze beste kwalificatie tot nu toe te zijn. Ik wist een optimale ronde te rijden en ben over het algemeen best tevreden over het werk dat ik vandaag afleverde”, aldus Barrichello.

Teamgenoot Nico Hulkenberg had alvast meer verwacht van zijn kwalificatie in China. Een eigen fout zou hem veel tijd gekost hebben.

“Tijdens de vrije trainingen hadden we het al niet makkelijk en de zestiende startplaats voor morgen is eveneens beneden verwachting. Mijn laatste rondje verliep niet naar wens want ik maakte een fout in de laatste bocht. Waarschijnlijk zal het morgen regenen en vooral daar kijk ik nu naar uit”, zo verklaarde Hulkenberg.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}