Williams-rijders kennen frustrerende wedstrijd

De Braziliaanse rijder Rubens Barrichello weet in 2010 wat men bedoelt met het verschil tussen hemel en aarde. Vorig seizoen reed Barrichello nog voor Brawn GP en vormde hij grotendeels de kop van het rijdersveld. In Turkije wist hij vandaag alvast geen punten te bemachtigen voor Williams.

image

“Om te beginnen had ik al een probleem met mijn koppeling en daardoor kende ik een slechte start. Het weekend is goed verlopen en het team zal de fout nu proberen te achterhalen. Ik voerde mijn pitstop vroeger uit dan voorzien want het tempo lag hoger dan mijn voorliggers. De pitstop verliep niet naar wens aangezien er zich een probleem voordeed met een van mijn voorwielen. We zullen aan de problemen van vandaag moeten werken om met resultaten voor de dag te kunnen komen”, aldus Rubens Barrichello.

Teamgenoot Nico Hulkenberg is dan weer van mening dat zijn hele weekend al niet naar wens verliep. De Duitse rijder wil vooral dat Williams op zoek gaat naar meer vermogen voor de FW32.

“Het weekend is niet naar wens verlopen en ons tempo was vandaag duidelijk niet goed genoeg. Bovendien kende ik vandaag een incident in mijn eerste ronde. Ik moest mijn pitstop eerder uitvoeren dan gepland. We moeten hard blijven werken om onze wagen van meer vermogen te voorzien”, zo verklaarde Nico Hulkenberg.

image
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}