Horner betreurt verlies van punten

Net na het incident gooide Christian Horner zijn handen nog in de lucht, daar waar de handen van Adrian Newey gevuld waren met zijn teleurgestelde blik. Red Bull heeft zichzelf de das omgedaan, en daar is Horner niet blij mee…
Teambaas Christian Horner begrijpt de beweging tussen de rijders niet. “Natuurlijk wil je nooit dat je twee wagens met elkaar botsen, zeker niet op die posities. Het team heeft zijn best gedaan en dan zitten er nog twee McLarens op je hielen. Het is heel teleurstellend om dan zoiets te zien.”

“Ik moet het er eens met hen over hebben, maar het staat vast dat het nooit zo ver had mogen komen. Het eerste wat telt is vechten met de andere teams en vandaag geven we McLaren heel wat punten cadeau terwijl wij hier als grote winnaar hadden moeten staan. Ik heb altijd al gevraagd om elkaar ruimte te geven zoals bij McLaren vandaag. Ik ga de beelden nog een paar keer bekijken en dan kan ik het bespreken binnen het team.”

“Ik heb nooit mogen klagen over mijn rijders, maar het is normaal dat er altijd wat meer spanningen komen als ze allebei op zo’n hoog niveau presteren. Ik heb er altijd op aangedrongen op een faire strijd en dat is in het verleden nooit een probleem geweest. Ze hebben elkaar heel wat punten ontnomen en ook het team. Ik denk dat niemand tevreden kan zijn met zo’n situatie. We moeten dit van ons afzetten en er weer staan in Canada.”

a:1:{s:9:”file_name”;s:22:”red_bull_turkije_3.jpg”;}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}