Teleurgestelde Vettel ontkent interne strijd

Sebastian Vettel was net na de crash razend, en het had er alle schijn naar dat hij Webber ‘crazy’ vond, getuige zijn handgebaar toen hij afdroop.
De gebeurtenis van de race vandaag was de crash tussen de twee rijders van Red Bull. Sebastian Vettel moest opgeven en was pas na een korte bezinning bereikbaar voor commentaar.

image

Bij de eerste reactie van Vettel leek hij de schuld bij zijn collega te leggen. Achteraf was hij afgekoeld en wist hij dat hij dit niet kan en mag doen voor het oog van de camera. De meeste reporters geven Vettel de schuld. De Duitser zelf wil niets bekennen noch ontkennen. “Ik ben niet iemand die voor alles een verantwoordelijke zoekt.”

“Ik wist dat ik in de voorgaande rondes sneller was en rook mijn kans.” verklaart Vettel “Ik ging naast Mark en focuste op mijn rempunt, zodat ik geen aandacht had voor hem. Ik lag voor, maar verloor de controle en mijn achterkant raakte Marks wagen. De rest is bekend.”

De jonge Duitser ontkent alle geruchten rond een interne ruzie. “Er is zeker geen intern gevecht bij Red Bull. Dit zijn dingen die kunnen gebeuren. Natuurlijk kan ik niet tevreden zijn met dit resultaat.”

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}