Williams: “We kennen onze problemen maar ze oplossen is iets anders”

Williams verkeert in moeilijk vaarwater. De renstal presteert al geruime tijd ondermaats en ook dit seizoen verloopt bijzonder moeilijk. Williams kent naar eigen zeggen de problemen met haar wagen, al is het moeilijk om ze op te lossen.


“De problemen die we kenden in Canada waren dezelfde als de problemen die we al sinds het begin van het seizoen hebben,” aldus Paddy Lowe, de technisch directeur van Williams. “We zullen ze oplossen van zodra we kunnen. Ze zijn gerelateerd aan de aerodynamica en de oplossing vraagt tijd.”

“We begrijpen de oorzaken van onze problemen maar het is niet eenvoudig om ze op te lossen.”

Door de tegenvallende resultaten heerst er ook een wat teneergeslagen sfeer binnen het team, zowel bij de mecaniciens, de rijders, alsook al het ander personeel van het team.

“Het is voor iedereen een moeilijke tijd, zeker voor het raceteam op het circuit. Er wordt immers evenveel en even hard gewerkt, los van hoe snel of hoe traag de wagen is. Het is belangrijk om met een goede moraal en in een goede sfeer te werken. Dat is moeilijk gezien de problemen die er met de wagen zijn,” besluit Lowe.

Met slechts vier punten, die door Lance Stroll werden behaald, staat Williams laatste in de wk-tussenstand.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Koop nu jouw F1-merchandise met een mooie korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen