Win een t-shirt gehandtekend door Jerome D’Ambrosio

De voorbije dagen was F1journaal.be moeilijk bereikbaar en daarom willen we jullie nu de kans geven op één van onderstaande prijzen.
F1journaal.be geeft enkele mooie prijzen weg. Uiteraard wil je graag een gehandtekend F1journaal.be t-shirt met de handtekening van Jerome D’Ambrosio. Als troostprijs voorzien we twee exemplaren van F1 2010 en een boek over de 100 beste F1-rijders.

Waag nu jouw kans !

We geven volgende prijzen weg:

1 F1journaal.be t-shirt gehandtekend door Jerome D’Ambrosio.
– 1 exemplaar van F1 2010 voor de xbox 360
– 1 exemplaar van F1 2010 voor de PC
– 1 exemplaar van het boek ‘De 100 beste F1-coureurs’.

Wat moet je daarvoor doen?

Stuur een mailtje tegelijkertijd naar drie mensen (vrienden, familieleden, collega’s, …) en info@f1journaal.be in CC met daarin volgende boodschap:

Ben jij ook een Formule 1-fan? Surf naar www.f1journaal.be en win een fantastische prijs.

voorbeeld:
image

Iedereen waarvan we uiterlijk tegen woensdagavond 15 juni om 24u zo’n email ontvangen maakt kans op één van de bovenstaande prijzen.

Denk er wel aan, stuur enkel een email naar mensen die je kent. Spammen of mailtjes sturen naar mensen die je niet kent is niet toegestaan. Deelname is beperkt tot één deelname per emailadres. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:1:{s:9:”file_name”;s:23:”dambrosio_wedstrijd.jpg”;}
De voorbije dagen was F1journaal.be moeilijk bereikbaar en daarom willen we jullie nu de kans geven op één van onderstaande prijzen.