Zinspeelt Mercedes op terugkeer Lewis Hamilton?: “Volle kracht vooruit!”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Sinds de nederlaag in Abu Dhabi waardoor Lewis Hamilton de wereldtitel naar Max Verstappen zag gaan hult Lewis Hamilton zich in stilzwijgen. Vooral zijn afwezigheid op de sociale media valt op en het is nog steeds niet zeker dat we Hamilton dit jaar op de F1-startgrid zullen zien staan.

De voorbije dagen lijkt Mercedes er echter steeds meer op te zinspelen dat Hamilton gewoon zal doorgaan en dat we de zevenvoudig F1-kampioen ook dit jaar op de F1-startgrid zullen zien staan.

Zo plaatste Mercedes vandaag onderstaand bericht en foto op twitter. We zien Hamilton in een Mercedes F1-bolide stappen en de duidelijke boodschap van Mercedes: “We zijn allemaal klaar voor een nieuwe week in de fabriek. Volle kracht vooruit met het project W13”.

Vooral de foto met Lewis Hamilton die in de wagen stap lijkt doelbewust te zijn gekozen en het signaal te geven dat we Hamilton ook dit jaar zien racen bij Mercedes. Enkele uren later volgde nog een tweede post met een paars en zwart hartje en een foto van Lewis Hamilton.

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol 7-daagsebol 7-daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print