Zwaardere blessures vastgesteld bij Massa *Update*: Operatie succesvol achter de rug*

Felipe Massa is dan toch zwaarder gekwetst dan eerder werd aangenomen. Ferrari heeft dat zonet in een mededeling laten weten.
Massa werd tijdens de kwalificaties voor de Grote Prijs van Hongarije op het hoofd geraakt door een brokstuk van de Brawn GP wagen van Rubens Barrichello.

Op het eerst zicht leek de Braziliaan er zonder ernstige verwondingen vanaf te komen maar verder onderzoek wees toch uit dat een operatie noodzakelijk is.

“Na het ongeval in de kwalificatiesessie voor de GP van Hongarije, werd Felipe Massa naar het AEK ziekenhuis van Boedapest overgevlogen. Felipe was bij bewustzijn toen hij daar aankwam en z’n toestand bleef stabiel. Na een volledig onderzoek bleek hij een snede in het voorhoofd te hebben, een hersenschudding en schade aan het bot van z’n schedel. Deze blessures moeten geopereerd worden waarna hij op intensieve zorgen zal moeten blijven.”

Update: Operatie succesvol, geen verdere schade

De noodzakelijk operaties voor het verdere herstel van Felipe Massa zijn achter de rug, dat meldt GloboTV. Een woordvoerdster van het ziekenhuis waar de Braziliaan werd opgenomen gaf volgende verklaring.

“De operatie was een succes. Ik kan bevestigen dat er geen hersenbeschadiging werd vastgesteld en er geen druk binnen de schedel is. Hij zal nog enkele uren verdoofd blijven.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}