100 000 toeschouwers voor F1 Live London: tweede event op komst?

Het event ‘F1 Live London’ werd in de Britse hoofdstad bijgewoond door 100 000 toeschouwers.

De Formule 1 liet weten dat, ondanks het feit dat het evenement slechts twee dagen op voorhand werd aangekondigd, talrijk werd bijgewoond. Er waren zo’n 100 000 toeschouwers die de diverse optredens, interviews en F1-demo’s bijwoonden.

Al de F1-teams waren aanwezig, alsook al de F1-piloten, op Lewis Hamilton na. De Brit kreeg bijzonder veel kritiek voor zijn afwezigheid, al verdedigde Hamilton ondertussen wel zijn beslissing om niet aanwezig te zijn op het event (Lees artikel).

Aan het F1-event ging maanden van planning en organisatie vooraf. Het event werd echter geheim gehouden tot twee dagen voor ‘F1 Live Londen’ zou plaatsvinden. Bezorgdheid over zowel de logistieke kant alsook de veiligheid lagen aan de basis daarvan. De voorbije maanden vonden er immers diverse terroristische aanslagen plaatsen in Groot-Brittannië, waaronder ook in Londen.

Door het succes van het event in Londen zou Liberty Media tijdens de tweede jaarhelft een gelijkaardig event in een andere wereldstad willen organiseren.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022