Aanwijzingen dat Vietnam toch nog terugkeert op F1-kalender 2020

Er zijn steeds meer aanwijzingen dat de GP van Vietnam terugkeert op de F1-kalender 2020.


Het ziet er hoe langer hoe meer naar uit dat het F1-seizoen 2020 hoofdzakelijk in Europa en het Midden-Oosten afgewerkt zal worden. De verspreiding van het coronavirus maakt de situatie in heel wat landen wereldwijd erg onzeker en daarom zou het onder andere vanuit logistiek standpunt de beste keuze zijn.

Ondanks dat heel wat Aziatische races geannuleerd zijn, zijn er toch ook aanwijzingen dat we alsnog in Azië zullen racen. Zo lijkt de GP van Vietnam terug te keren in november.

Paren Paval, een door de F1 geaccrediteerd fotograaf, deed immers navraag bij de organisatie van de GP van Vietnam. Hij kreeg vervolgens het antwoord dat ze in de loop van de komende dagen met een aankondiging komen en dat ze een bericht naar al hun ‘klanten’ zullen sturen.

Paval deed vervolgens navraag bij één van de hotels waar de teams normaal in zouden verblijven en dat leerde hem dat het hotel in het weekend van 22 november volledig volboekt is. Het ziet er dus naar uit dat de GP van Vietnam tijdens dat weekend zal terugkeren op de F1-kalender.

Het zou trouwens niet de eerste keer zijn dat Paval als eerste met nieuws rond de Vietnamese GP komt, eerder was hij immers ook al de eerste om te melden dat de race officieel uitgesteld zou worden.


a:0:{}
Valtteri Bottas leek tijdens de GP van Oostenrijk vlot richting de overwinning te rijden maar niets is minder waar. Mercedes vreesde zelfs dat zijn F1-bolide het van de ene op de andere moment zou begeven. Tegelijkertijd waren er gelijkaardige problemen bij Hamilton.
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print