‘Afwezige’ Hamilton verlangt naar weerzien met de fans

De voorbereiding op het komende seizoen heeft ervoor gezorgd dat zevenvoudige wereldkampioen Lewis Hamilton wat meer afwezig was op de sociale media dan we dat van hem gewoon zijn.

Lewis Hamilton wil zich verontschuldigen bij de fans omdat hij minder aanwezig was op de sociale media maar de voorbereiding op het nieuwe seizoen, zijn strenge trainingsregime en de aanslepende contractbesprekingen zijn daar naar eigen zeggen de schuldigen van. Maar vrijdag kwam er toch een bericht van de zevenvoudige wereldkampioen op Instagram.

“Hey jongens, sorry dat ik hier een tijdje afwezig ben geweest, ik heb me gefocust en voorbereid op het komende seizoen,” aldus Hamilton.

“Ik beschouw mezelf als gelukkig dat ik deze tijd heb gehad om na te denken en me voor te bereiden. Ik blijf positief en enthousiast voor het komende seizoen, maar ik wil dat jullie allemaal weten dat ik aan jullie denk en hoop dat het goed met jullie gaat.”

“Ik mis zo velen van jullie en kan niet wachten om jullie hopelijk snel weer te zien, is het niet in levende lijve, dan toch online. Maar één ding is zeker: ik zal dit jaar met hart en ziel voor jullie racen!”

Het is geen geheim dat het doel voor 2021 een achtste wereldtitel is voor Lewis Hamilton, dan wordt hij alleen recordhouder en stoot hij Michael Schumacher met zeven stuks van de troon. Mercedes is immers ook dit jaar het te kloppen team aangezien de technische reglementen zo goed als ongewijzigd blijven.

Tenzij Red Bull en Max Verstappen daar een stokje kunnen voor steken…

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022