Rich Energy kondigt F1-comeback op een erg bijzondere manier aan …

Rich Energy heeft op bijzondere wijze een F1-comeback aangekondigd.

Al enkele weken zinspeelt Rich Energy dat het zal terugkeren naar de Formule 1. Vorige week volgde dan het bericht dat er deze week belangrijk nieuws met betrekking tot de Formule 1 zou volgen.

Uiteindelijk bleef het deze week opvallend stil maar liet Rich Energy via Twitter weten dat er op zondag om 15u Belgische tijd een mededeling zou volgen. Maar u raad het al, Rich energy zou Rich energy niet zijn als het om 15u doodleuk liet weten dat de aankondiging werd uitgesteld … op vraag van de media.

Om 16u Belgische media zou er vervolgens een nieuwe mededeling volgen maar echt stipt waren ze niet bij Rich Energy want om 16u gebeurde er … niets.

Het was vervolgens wachten tot 16u20 op onderstaande video waarin William Storey vertelt dat Rich Energy een comeback in de Formule 1 maakt. Na iets meer dan twee minuten wordt de video echter plots afgekapt zonder dat we al een naam van een F1-team te horen krijgen.

Er volgde op twitter heel wat kritiek aan het adres van Rich Energy maar uiteraard speelde de fabrikant van de gelijknamige energiedrank het spelletje slim.

Om 16u36 kregen we immers deel twee van de video:

https://twitter.com/rich_energy/status/1360976208939405313
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2022Kerst 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Kerst 2022Kerst 2022