“Nieuwe F1-bolide Alfa Romeo krijgt een speciale neus”

Volgens Alfa Romeo F1-piloot Antonio Giovinazzi zal de nieuwe wagen van Alfa Romeo er opmerkelijk anders uitzien dan zijn voorganger van vorig jaar.

“Ik heb de nieuwe Alfa Romeo F1-bolide al gezien en hij is echt zeer mooi,” vertelde Giovinazzi tegenover ‘Sky Italia’. “De livery is zeer mooi, maar de bijzonderheid aan de wagen zal vooraan terug te vinden zijn en ik hoop dat het ons enkele tienden winst kan opleveren.”

Giovinazzi verwacht dat niet alleen een opmerkelijk andere neus maar ook een verbeterde power unit van Ferrari voor een serieuze stap vooruit kan zorgen.

“De power unit is een onbekende maar we hopen dat we ook op dat vlak veel vooruitgang boeken en meer plezier beleven. De C41 wordt in het Poolse Warschau voorgesteld en we hopen dat hij ons veel mooie momenten zal bezorgen.”

De verwachtingen bij Giovinazzi zijn hooggespannen en hij legt de lat bijzonder hoog voor zowel zichzelf als het team.

“Het is mijn droom om Alfa Romeo terug op het podium te brengen en ik hoop dat ik daarin zal slagen,” aldus de Italiaan.

“Om dat te doen heb je nood aan een competitieve wagen maar ook geluk en hard werk. We werken erg hard, ook fysiek heb ik me enorm goed voorbereid. Ik hoop op de best mogelijke wagen voor de eerste race van het nieuwe seizoen.”

Profiteer nu van grote kortingen op Bol.com !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Bol 7 daagse 2022Bol 7 daagse 2022

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Bol 7 daagse 2022Bol 7 daagse 2022