“Alonso en ikzelf verdienen beter dan dit”

Fernando Alonso eindigde als zesde, Lewis Hamilton als vijfde. De Brit is van mening dat hijzelf en de Spanjaard beter dan dat verdienen.
image
Lewis Hamilton kende geen rustige middag in Zuid-Korea. Hij en Mercedes ondervonden vooral last met de banden, specifiek de band rechts vooraan. Het is algemeen geweten dat de band rechts vooraan erg hard belast wordt op het circuit in Zuid-Korea maar Hamilton ondervond blijkbaar meer last dan de andere wagens.

Gelukkig voor de Brit kwam er nog een safety car, waardoor de schade enigszins beperkt bleef. Op een bepaalde fase in de wedstrijd liep het verlies per ronde immers op tot zo’n twee seconden per ronde. De banden van Hamilton zaten er immers compleet door. Door de safety car werd deze achterstand weggeveegd.

Volgens Hamilton is het echter vooral frustrerend om te weten dat ze erg hard werken en goede piloten zijn, maar dat ze dat momenteel niet altijd beloond zien in de resultaten.

“Het is vreemd, weet je? Ik en Fernando op de vijfde en zesde plaats tegen het einde van de race, terwijl we in de race zelf onze eigen kleine race hebben gereden. We zijn van een veel beter kaliber dan dat. We zouden ons meer naar voor op de grid moeten bevinden, strijdend voor de wereldtitel met onder meer Sebastian Vettel.”

“Het was leuk om met Fernando te strijden maar het is een teleurstellende race voor ons. We hadden uiteraard graag meer naar voor gefinisht. Ik denk dat we als team meer verdienen maar we hebben het geluk momenteel niet aan onze zijde,” besloot Hamilton.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}