Alonso wil druk op Red Bull opvoeren

Fernando Alonso blijft resoluut voor de aanval kiezen in zijn strijd voor de titel.
Volgens de Spanjaard moet Ferrari de druk op Red Bull blijven opvoeren in de hoop dat men bij Red Bull enkele fouten gaat maken. Het zou immers de eerste keer niet zijn dat Red Bull de grote favoriet is voor een circuit maar dat het op zondag niet met de overwinning aan de haal kan gaan.

“Red Bull is opnieuw de grote favoriet. De karakteristieken van Suzuka passen erg goed bij Red Bull maar dat betekent niet dat ze op een eenvoudige manier met de overwinning aan de haal kunnen gaan,” zei Alonso.

“We hebben het dit seizoen al eerder gezien. Circuits die erg goed bij Red Bull passen maar waarop ze niet altijd de overwinning behaalden. Er gebeurt immers altijd wel iets tijdens een race. We moeten hen dan ook tot het uiterste blijven drijven.”

Alonso stelt zijn hoop vooral op de andere nog resterende circuits. Volgens de Spanjaard maakt Ferrari daar meer kans om een goed resultaat te behalen.

“Van de vier nog resterende circuits pas Suzuka misschien wel het best bij hen, de andere circuits zijn wat minder duidelijk op dat vlak, zeker als we over Korea spreken. Het zal erg spannend worden. Het zal moeilijk worden voor ons maar hopelijk zal het ook voor de anderen moeilijk worden.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print