“Als echtgenote van Michael Schumacher leeft Corinna als een gevangene”

Mick Schumacher - Instagram
Mick Schumacher - Instagram

Het is ondertussen bijna tien jaar geleden dat Michael Schumacher zijn ski-ongeluk had in het Franse Méribel. Weinig nieuws lekt uit over Schumacher zijn toestand maar voormalig teambaas Eddie Jordan vertelt ons nu hoe Corinna Schumacher als echtgenote van Michael Schumacher sinds het ongeluk leeft.

Eddie Jordan deed een emotioneel interview met het Britse ‘The Sun’. Daarin heeft hij het over Corinna Schumacher, die zelf amper iets tegenover de buitenwereld over haar man vertelde. Enkel tijdens de Netflix-documentaire ‘Schumacher’ vertelt ze iets: ‘Hij is er wel, maar het is anders. Maar hij is er. Dat geeft me kracht. Hij heeft ons altijd beschermd, nu bescherm ik hem.”

Volgens Eddie Jordan leeft Corinna Schumacher als een gevangene en kan ze als echtgenote van Michael Schumacher amper buitenkomen zonder met allerlei vragen over haar man te worden geconfronteerd.

“Voor Corinna en Mick is dit de meest verschrikkelijk denkbare situatie. Het is ondertussen bijna tien jaar geleden en Corinna is sindsdien niet meer naar een feestje kunnen gaan of kunnen gaan lunchen,” vertelt Eddie Jordan tegenover ‘The Sun’. “Ze leeft als een gevangene. Iedereen wil met haar praten over Michael, terwijl zij er niet elk moment aan herinnerd wil worden.”

Eddie Jordan krijgt van Corinna Schumacher geen toestemming om Michael Schumacher te bezoeken, ook al kent hij haar al geruime tijd. “Privacy is erg belangrijk voor haar en ze heeft een aantal regels opgesteld,” aldus Jordan.

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol7daagsebol7daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print