“Als ik veel over Ferrari praat is het omdat er vaak naar gevraagd wordt”

Dat Sebastian Vettel, huidig wereldkampioen Formule 1, een boontje heeft voor Ferrari is al langer geweten. Zijn droom is en blijft nog steeds om ooit voor Ferrari te kunnen rijden, zo verklaarde hij in het Italiaanse magazine Autosprint.
Sebastian verklaarde dat het feit dat hij zoveel over Ferrari praat komt omdat hij er door journalisten steeds naar gevraagd wordt. De geruchten van een eventuele onverstap naar “El Cavallino Rampante” ontstonden al snel na het veroveren van de wereldtitel nadat hij zijn liefde voor Ferrari niet onder stoelen of banken stak. Toch wil hij zijn uitspraken een beetje nuanceren.

“Als ik zoveel over Ferrari praat is het omdat journalisten er steeds naar vragen. De eerste reden dat ik erover praat is omdat het iets speciaals is zoals ik al meerdere keren heb gezegd. De tweede reden is dat ik moet antwoorden op de vragen die journalisten mij stellen. Het zou een grote eer zijn indien mijn naam ooit op hun lijst met piloten zou staan. Het is echter onwaarschijnlijk dat ik snel vertrek. Ik ben gelukkig bij Red Bull en dat is de reden dat ik mijn contract heb verlengd. ” verdedigt de jonge Duitser zich.

Luca Di Montezemolo zal Sebastian Vettel alvast graag zien komen. De grote baas van Ferrari verklaarde immers eerder al dat Sebastian welkom zou zijn. Vraag is echter wie van beide piloten die nu op hun loonlijstje staat zal moeten vertrekken, al lijkt de kans groot dat Felipe Massa bij een komst van Sebastian Vettel de pineut zal worden. Fernando Alonso presteerde vorig jaar immers veel beter en wordt gesponsord door de Spaanse bank Santander.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print