James Walker wil in 2010 F1 rijden

James Walker maakte onlangs bekend dat hij in 2010 graag een plaatsje in de F1 zou willen bemachtigen. Walker begon op 18-jarige leeftijd ervaring op te doen in een eenzitter en staat momenteel derde in de tussenstand van de World Series van Renault. Ondanks het feit dat Walker ongeveer tien jaar later begon met autosport dan Alonso of Hamilton heeft hij er een goed gevoel bij.

“Ik zou het prachtig vinden om de eerste F1-rijder uit Jersey te worden want ook hier volgt men de autosport op de voet. Er zijn hier een heleboel supporters die beginnen te merken dat ik het potentieel heb om er op bepaalde dag te staan. Ik zou graag de World Series winnen om vervolgens meteen in de F1 te geraken.

“Op dit ogenblik kan ik laten zien dat met een goede wagen ook goed kan presteren. Ik ben erg snel en ik kan winnen, net waar men in de F1 naar op zoek is. Als ik dit kampioenschap win ziet het er alvast heel goed uit voor me”, zo vertelde James Walker.

Tot slot vertellen we er nog even bij dat Walker zijn inspiratie ooit gevonden heeft bij een ander rijder uit Jersey, Andy Priaulx werd in 2005, 2006 en 2007 kampioen in het World Touring Car Championship en was een voorbeeld voor de 25-jarige Walker.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print