“Andere banken zullen ING volgen”

Voormalig rijder Marc Surer is van mening dat nog meer banken het voorbeeld van ING zullen volgen en op die manier hun samenwerking met de F1 zullen stopzetten. Het is dan ook geweten dat men bij Credit Suisse sowieso al geen zin meer had om veel geld in de sport te stoppen maar ook de Royal Bank of Scotland bleek eerder deze week al met geld van belastingbetalers gesponsord te hebben. Volgens Marc Surer zijn dit gewoon aanwijzigingen die aantonen dat de F1 het weldra helemaal zonder banken moet stellen.

“Volgens Briatore zal er niets veranderen en zullen ze ons bij Renault blijven garanderen van hun deelname in de F1. ING kan geen geld meer geven aan de F1 en dat zal volgens mij ook bij de andere banken het geval zijn. Door de economische crisis passen ze gewoon niet meer in de sport”, zo vertelde Marc Surer.

ING zou naar verluidt een bedrag van 50 miljoen euro investeren in de F1 en met dat geld kan de Nederlandse bank inderdaad andere dingen verwezenlijken. Bij Renault bracht ING de helft van het totale bedrag aan sponsoring op per seizoen. De Franse renstal zal dus vlug op zoek moeten naar een vervanger voor ING want anders Â….

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen