“Andreas Seidl kan McLaren terug naar de top van de F1 brengen”

Volgens voormalig F1-piloot Timo Glock is Adres Seidl de geschikte man om McLaren opnieuw naar de top drie van de Formule 1 te brengen zodat het opnieuw tot de absolute topteams behoort.


Vorig jaar wist McLaren met een nieuw rijdersduo en na een grondige reorganisatie onder impuls van Andreas Seidl een grote stap vooruit te zetten. McLaren liet zelfs Renault achter zich en finishte als vierde in het kampioenschap.

De kloof met de absolute top van de Formule 1 bestaande uit Mercedes, Ferrari en Red Bull is echter nog groot. Toch probeert McLaren, ondanks de moeilijke omstandigheden die nu gelden, verder te timmeren aan de weg naar de top.

Voormalig F1-piloot Timo Glock meent alvast dat McLaren zich niemand beter kan wensen dan Andreas Seidl om die weg naar de top te vervolmaken.

“Alles wat vorig jaar gebeurde werd bewerkstelligd door Andreas Seidl,” aldus Glock tijdens een podcast van ‘Motorsport-total’.

“Hij veranderde kleine dingen die een grote impact hadden. Hij deed het zeer, zeer goed en maakte van McLaren opnieuw een team in de top vijf.”

Volgens Glock zal de weg die Andreas Seidl met McLaren is ingeslagen tot nog meer successen leiden.

“Ik ben er zeker van dat ze in de toekomst nog meer de vruchten zullen plukken. Met een goed pakket kunnen ze naar de top drie toewerken of het de top drie zelfs lastig maken.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print