Antonio Giovinazzi: “Crash zal mijn kansen op F1-racezitje niet beïnvloeden”

Haas F1 team
Haas F1 team

Tijdens de eerste oefensessie kreeg Antonio Giovinazzi nog eens de kans om zijn kunnen te tonen maar de Italiaan crashte en kwam daardoor niet verder dan een handvol rondjes. Niet ideaal wanneer je aanspraak wil maken op een racezitje in 2023 maar volgens Giovinazzi zal zijn crash geen invloed hebben op zijn kansen op een racezitje.

Giovinazzi wordt niet alleen bij het Haas F1 team getipt als een kanshebber voor een racezitje, de Italiaan wordt ook genoemd als mogelijke vervanger voor Nicholas Latifi bij Williams. Wanneer je dan je F1-bolide in de muur parkeert dan maak je geen goede beurt, maar daar is Giovinazzi het dus duidelijk niet mee eens.

“Het helpt zeker niet maar langs de andere kant heb ik in de F1 al getoond waartoe ik in staat ben. Het zal niet van de ene ronde en enkele ronden afhangen of mijn carrière tot einde komt.”

“Laat ons zien wat er gebeurt. Ik kijk er naar uit wat er nu gebeurt. Ik heb drie jaar in de F1 gedaan. Wanneer men mij in de wagen wil hebben dan zal dat niet komen door wat nu gebeurt maar door wat ik in het verleden heb gedaan. Laat ons zien.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2022Kerst 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Kerst 2022Kerst 2022