“Aston Martin begon zeer sterk aan het seizoen maar nu volgt de echte uitdaging”

Aston Martin F1 team
Aston Martin F1 team

Uitgerekend tijdens zijn thuisrace slaagde Fernando Alonso er niet in om met Aston Martin te schitteren, dit ondanks de enorme aanmoedigingen en tienduizenden Spaanse fans in Aston Martin-outfit. Volgens Martin Brundle heeft Aston Martin nood aan goed werkende updates om vooraan mee te blijven doen.

“Na een indrukwekkende start van het seizoen moet de immense update van Aston Martin daadwerkelijk werken, aangezien ze in het kampioenschap bij de constructeurs achter Mercedes zijn gevallen,” schrijft Martin Brundle in zijn column voor ‘Sky Sports’ na de GP van Spanje.

“De immense massa Spaanse fans, die buiten het circuit een slecht verkeersmanegament moesten ondergaan, moest tevreden zijn met een vijfde plaats voor Carlos Sainz in de Ferrari, 45 seconden achter de racewinnaar, en met de zevende plaats van Fernando Alonso achter teamgenoot Lance Stroll.”

“Ik heb wel genoten van Fernando die tijdens zijn laatste ronde met zijn F1-bolide een powerslide deed en ondertussen naar de fans wuifde,” besloot Brundle.

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner